VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

Schuifdeurkast op maat


Bekijk ook onze nieuwe website voor een showroom bij u in de buurt.


Premia, eerlijk en praktisch

Ruimte creëren zonder concessies te doen aan de ruimte waarin u leeft. Dat bereikt u met een Premia schuifdeurkast op maat. Premia staat voor premium kwaliteit. U merkt het aan de geruisloze aluminium schuifdeuren en de manier waarop uw schuifdeurkast naadloos overgaat in uw interieur. Reken gerust op uitgekiende oplossingen, bijvoorbeeld als u een schuine wand heeft, waar u een schuifdeur systeem op maat onder wilt laten plaatsen. Met Premia zult u op geen enkele wijze hinder ondervinden van beperkingen op het gebied van maatvoering. De schuifdeurkasten worden vervaardigd uit zeer degelijke materialen. U heeft een ruime keuze als het gaat om kleuren, decoren en (spiegel)glas.

Securia, comfortabel en stijlvol

Durf te kiezen voor het beste. Schuifdeurkasten op maat van Securia bieden u zekerheid. Niet alleen als het gaat om uw keuze voor een degelijke kast; u mag ook zeker zijn van een innovatief ontwerp, volledig afgestemd op uw wensen. De prachtige afwerking die u bij Premia aantreft is voor Securia nog niet goed genoeg. De Securia schuifdeurkasten hebben bredere profielen met een prachtige vlakke afwerking. Kiest u voor een kastenwand van Securia, dan gaat u voor comfort en luxe in uw eigen stijl.

Klassiek, modern of Boerderij stijl

Ook voor een klassieke of moderne uitstraling kunt u terecht bij VTH Kasten. De klassieke schuifdeuren hebben een mooie bossing in het plaatmateriaal dat zorgt voor diepte in de schuifdeuren. Daarnaast heeft VTH Kasten volledig vlakke schuifdeuren in het assortiment.

Interieur en accessoires, wat zit er achter de deur?

Bepaal zelf de norm en stel ook uw kasteninterieur naar eigen gebruik samen. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materialen en stijlen, ontwikkelt u dus een kast waarmee u zich direct thuis voelt. Door het toevoegen van bijvoorbeeld meerdere hangroedes, legplanken, lades met demping of schoenenrekken creëert u uw eigen kast. Daarnaast heeft u ook een keuze uit paneeldikte van 18 of 25 mm en heeft u de keuze uit meer dan 100 kleuren. Uiteraard zal uw adviseur u graag helpen bij het maken van uw keuzes. Laat uw dagelijkse rituelen de revue passeren en zet uw ideale kast op papier. Daarmee zorgen wij dat uw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Overige meubels en montage

Om uw smaak door te trekken naar uw woon- en leefomgeving, levert VTH Kasten naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubels zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en volgens uw wens. Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk kasten bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis komt inmeten en monteren. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd.

VTH Kasten levert de kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers of vult u deze in in ons offerteformulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Onze service

VTH Kasten neemt u alles uit handen. Nadat u uw wensen bij onze dealer kenbaar heeft gemaakt en de opdracht heeft geplaatst, komen wij of uw adviseur de ruimte bij u opmeten. Daarna zullen wij uw maatwerkkast in productie nemen en met u een afspraak maken wanneer u de kastenwand geplaatst zou willen hebben. Onze meubelmakers zorgen er voor dat u binnen 3 tot 6 weken na bestelling uw eigen kast op maat bij u klaar staat om ingeruimd te worden.

Waar kunt u ons vinden?

VTH Kasten vindt u bij meer dan 60 verkooppunten verspreid over heel Nederland. Het is zeer waarschijnlijk dat er een verkooppunt van VTH Kasten bij u in de buurt is.

Copyright © VTH Kasten 2024 | Webdesign & CMS : DO IT-online