VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

Draaideurkasten op maat - VTH Kasten

 

Bekijk ook onze nieuwe website voor een showroom bij u in de buurt.


vorm en functie in balans

Een uitgekiend en duurzaam systeem vindt u terug in de draaideurkasten op maat van Flexia. Dankzij de draai-en vouwdeuren bereikt u een gebruiksgemak met onbegrensde opbergmogelijkheden. Denkt u maar eens aan een panoramakast over de hele breedte van uw slaapkamer. Of een draaideurkast op maat onder een schuine wand of in een hoek? De draaideurkasten van Flexia zijn schitterend van buiten en worden bovendien met liefde voor het meubelmakers vak voor u geproduceerd. Daarnaast wordt ook het interieur volledig aan de hand van uw gebruiksbehoeften ingedeeld.

Interieur en accessoires, wat zit er achter de deur?

Bepaal zelf de norm en stel ook uw kasteninterieur naar eigen gebruik samen. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materialen en stijlen, ontwikkelt u dus een kast waarmee u zich direct thuis voelt. Door het toevoegen van bijvoorbeeld meerdere hangroedes, legplanken, lades met demping of schoenenrekken ontwerpt u uw eigen kast. Daarnaast heeft u ook een keuze uit paneeldikte van 18 of 25 mm en heeft u de keuze uit meer dan 100 kleuren. Uiteraard zal uw adviseur u graag helpen bij het maken van uw keuzes. Laat uw dagelijkse rituelen de revue passeren en zet uw ideale kast op papier. Daarmee zorgen wij dat uw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Overige meubels en montage

Wij streven samen met u naar een vertaling van uw persoonlijke wensen naar de oplossing voor uw woon- en leefomgeving. Daarom levert VTH naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubels zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en naar uw wensen. Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk kasten bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis komen inmeten en monteren. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd.

VTH levert de kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers of vult u deze in in ons offerteformulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Onze service

VTH Kasten neemt u alles uit handen. Nadat u uw wensen bij onze dealer kenbaar heeft gemaakt en de opdracht heeft geplaatst, komen wij of uw adviseur de ruimte bij u opmeten. Daarna zullen wij uw maatwerkkast in productie nemen en met u een afspraak maken wanneer u de kastenwand geplaatst zou willen hebben. Onze meubelmakers zorgen er voor dat u binnen 3 tot 6 weken na bestelling uw eigen kast op maat bij u klaar staat om ingeruimd te worden.

Waar kunt u ons vinden?

VTH Kasten vindt u bij meer dan 60 verkooppunten verspreid over heel Nederland. Het is zeer waarschijnlijk dat er een verkooppunt van VTH Kasten bij u in de buurt is.

Copyright © VTH Kasten 2024 | Webdesign & CMS : DO IT-online