VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

Inloopkasten op maat

 

Bekijk ook onze nieuwe website voor een showroom bij u in de buurt.


Ruimte om te leven

’s Ochtends aankleden zonder uw partner wakker te maken, direct vinden wat u zoekt en ruime opbergmogelijkheden. Een inloopkast op maat creëert rust en zorgt voor een opgeruimde slaapkamer.

Heeft u de ruimte voor een inloopkast op maat beschikbaar, dan zal VTH Kasten graag een inloopkast voor u ontwerpen die exact voldoet aan uw ideeën over ruimte en praktisch comfort. Uw inloopkast kan worden voorzien van een prachtige schuifwand die niet zal doen vermoeden welke ruimte men erachter aantreft. De combinatie van de mooiste materialen en een naadloos perfecte constructie zorgt voor een perfect resultaat. Denk bijvoorbeeld eens aan goed doordachte extraatjes, zoals gericht aangebrachte verlichting of een stopcontact voor, bijvoorbeeld, een strijkijzer.

Het interieur

Bepaal zelf de norm en stel ook uw kasteninterieur naar eigen gebruik samen. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materialen en stijlen, ontwikkelt u dus een inloopkast waarmee u zich direct thuis voelt. Door het toevoegen van bijvoorbeeld meerdere hangroedes, legplanken, lades met demping of schoenenrekken creëert u uw eigen kast. Daarnaast heeft u ook een keuze uit paneeldikte van 18 of 25 mm en heeft u de keuze uit meer dan 100 kleuren. Uiteraard zal uw adviseur u graag helpen bij het maken van uw keuzes. Laat uw dagelijkse rituelen de revue passeren en zet uw ideale kast op papier. Daarmee zorgen wij dat uw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Overige meubels en montage

Om uw smaak door te trekken naar uw woon- en leefomgeving, levert VTH Kasten naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubels zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en volgens uw wensen. Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk kasten bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis komt inmeten en monteren. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd.

VTH Kasten levert de kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers of vult u deze in in ons offerteformulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Onze service

VTH Kasten neemt u alles uit handen. Nadat u uw wensen bij onze dealer kenbaar heeft gemaakt en de opdracht heeft geplaatst, komen wij of uw adviseur de ruimte bij u opmeten. Daarna zullen wij uw maatwerkkast in productie nemen en met u een afspraak maken wanneer u de kastenwand geplaatst zou willen hebben. Onze meubelmakers zorgen er voor dat u binnen 3 tot 6 weken na bestelling uw eigen kast op maat bij u klaar staat om ingeruimd te worden.

Waar kunt u ons vinden?

VTH Kasten vindt u bij meer dan 60 verkooppunten verspreid over heel Nederland. Het is zeer waarschijnlijk dat er een verkooppunt van VTH Kasten bij u in de buurt is.

Copyright © VTH Kasten 2024 | Webdesign & CMS : DO IT-online