VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

Woonkamerkasten


Bekijk ook onze nieuwe website voor een showroom bij u in de buurt.

voor een evenwichtig interieur

Welk ontwerp u ook voor ogen heeft, middels Libria verzorgen wij voor u de juiste kast voor in uw woonkamer. Modern, klassiek, tijdloos, hoog, laag of met een speciaal gereserveerde ruimte voor uw LCD-TV. (zélfs leverbaar met TV-lift) Alles kan. U kunt gemakkelijk uw eigen kastenwand samenstellen, afgestemd op het te verwachten gebruik van uw nieuwe meubel. Vraag uw adviseur gerust uw ideeën voor u uit te werken in een duidelijke tekening. Een kast van Libria zorgt voor evenwicht in uw interieur. Dat geeft rust en inspiratie.

Boekenkasten

voor uw unieke bezittingen

Boeken zijn een kostbaar bezit. Ze verdienen een prominente en beschermde plaats in uw woning. VTH Kasten vervaardigt voor u een bibliotheekkast op maat. Van klein tot groot en uitgevoerd in de meest uiteenlopende houtsoorten. Uiteraard voorzien van de juiste details die uw bibliotheekkast tot een bijzonder meubel maken. Denk bijvoorbeeld aan een handig trapje, zodat u gemakkelijker bij de hoger geplaatste boeken kunt komen.

Onze bibliotheekkasten worden voor u op maat gemaakt, zodat u altijd een uniek exemplaar bezit. De kasten van Libria zijn al leverbaar met een diepte vanaf 15 cm.

Montage en overige:

Wij streven samen met u naar een vertaling van uw persoonlijke wensen naar de oplossing voor uw woon- en leefomgeving. Daarom levert VTH naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubelen zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en volgens uw wens. Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis inmeet en installeert. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd.

Overtuig uzelf en ontdek, VTH levert de Kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Copyright © VTH Kasten 2023 | Webdesign & CMS : DO IT-online